0

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, bezoek dan regelmatig deze website en volg Sophie de giraf op Facebook.

Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en belangrijke informatie!


1 Sophie de giraf Award Set = 3 Vaccinaties!

Geplaatst op: 16-07-2018

Sophie de giraf heeft haar krachten gebundeld met 'Artsen zonder Grenzen' om de meest kwetsbare kinderen over de hele wereld te helpen. Vandaag de dag zijn mazelen nog steeds een bedreiging voor kinderen, elke 9 minuten overlijdt er ergens op de wereld helaas nog een kind aan de mazelen.


Van maart tot december 2018 heeft Sophie de giraf een bijzondere actie om een steentje bij te dragen. Van elk verkochte Sophie de giraf Award Set worden er namelijk 3 mazelenvaccinaties gefinancierd!


Sophie de giraf is een icoon met een groot hart voor kinderen!

 

Bestel de set hier!

Lees meer

PEBBLE SALE!

Geplaatst op: 01-07-2018

PEBBLE SALE!

We willen graag deze zomer opruimen, dus nu, zolang de voorraad strekt: Pebble met korting!

Lees meer

Time flies.....

Geplaatst op: 21-06-2018

Milestone™ Baby’s First Year Album is coming!

De tijd vliegt... leg het vast! Vanaf juli is dit mooie album beschikbaar om alle waardevolle herinneringen van de zwangerschap en baby’s eerste jaar te bewaren. Vanaf het moment dat je uitvindt dat je zwanger bent tot baby’s eerste verjaardag... en alle belangrijke momenten hier tussenin. Met plek voor geschreven herinneringen, ruimte voor 70 foto’s, speciale plek voor de eerste echo, een pagina voor hand- en voet afdruk, drie speciaal uitvouwbare brieven aan jouw baby, en nog veel meer... Dit is het soort album dat een leven lang meegaat en generatie op generatie zal worden doorgegeven!

 

Wij hopen dat dit album een waardevolle en blijvende herinnering is voor jou en jouw familie, om nu van te genieten en voor vele jaren in de toekomst.

Lees meer

Voor de allerkleinste wereldwondertjes!

Geplaatst op: 23-05-2018

De nieuwste aanwinst in ons assortiment van Natursutten! Deze glazen drinkflessen maakt flesvoeding voor je baby nog natuurlijker! De zachte natuurrubberen flesspeentjes hebben een natuurlijke zachtheid die nog beter de borstvoeding nabootst.

De Natursutten flesspeentjes hebben een innovatieve ontwerp met dubbel anti-koliek ventiel dat een evenwichtige doorstroom garandeert en darmkrampjes en gas vorming in baby's buikje voorkomt. De flesspenen worden gemaakt in Italie van natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke chemische stoffen. De vorm van de brede flesspeen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

 

Lees meerCopyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious