0

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, bezoek dan regelmatig deze website en volg Sophie de giraf op Facebook.

Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en belangrijke informatie!


Sophie de giraf zwangerschapsdagboek

Geplaatst op: 21-02-2018

In dit Sophie de giraf zwangerschapsdagboek kunnen aanstaande moeders 9 maanden lang alle bijzondere herinneringen aan deze tijd, tot aan de geboorte, bewaren.

Lees meer

Olala, een lichtpad van konijntjes

Geplaatst op: 14-02-2018

De drie schattige konijntjes Léo, Léni en Lila zorgen ervoor dat je kindje rustig in slaap kan vallen en stellen hem gerust als hij onverhoopt wakker wordt. De Olala Boutique® lampjes worden niet warm en zijn draadloos, zodat je kindje er gerust eentje vast kan pakken en mee in bed kan nemen. Maar de konijntjes kunnen ook met elkaar een bijzonder lichtpad creëren gedurende de nacht: een konijntje in de slaapkamer, eentje op de gang en een in de badkamer. Zo kan je kindje langs de geruststellende lichtjes ’s nachts veilig de weg naar het toilet vinden.

Lees meer

Miniroom Kanindocka nu ook met schattig blauw jurkje

Geplaatst op: 07-11-2017
Deze schattige Kanindocka pop met vrolijke konijnenoren is er nu ook met een schattig blauw jurkje! De Kanindocka pop zorgt voor veel speelplezier en heeft een hoog knuffelgehalte. Het ideale knuffelvriendje voor ieder kind!
Lees meer

Nu online: BubaBloon!

Geplaatst op: 10-10-2017

Stuitert als een bal, zweeft als een ballon en wordt gegooid als een volleybal!

Ideaal om leuk en veilig mee te spelen! De felle kleuren en leuke patronen stimuleren de zintuigen. De stof voelt heerlijk aan en maakt het product stevig en sterk. Bubabloon geeft een explosie van kleur en plezier... maar zal niet knappen als een gewone ballon! BubaBloon wordt geleverd in een handig klein doosje, waardoor deze perfect is voor het spelen thuis, buiten of op reis. Stop de BubaBloon in je luiertas, zak of koffer en laat de pret beginnen!

Dit product is perfect voor elk kind dat houdt van spelen en ontdekken. BubaBloon is een makkelijk te gebruiken non-tech speelgoed geschikt voor alle leeftijden. Het is een katoenen ballonhoesje waarin je een ballon opblaast. Een ideaal speelgoed of oefenmateriaal dat overal kan worden gebruikt.

Lees meerCopyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious