0

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, bezoek dan regelmatig deze website en volg Sophie de giraf op Facebook.

Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en belangrijke informatie!


Klaar voor het voorjaar met Lulujo!

Geplaatst op: 24-04-2018

Deze nieuwe Lulujo swaddles hebben een royaal formaat van 120 x 120 cm en zijn gemaakt van een zijdezachte kwaliteit dubbellaags mousseline. Mousseline is licht, open geweven en ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van baby gereguleerd wordt om oververhitting te voorkomen.

Lulujo is bekend van onze bestseller swaddle gemaakt met premium mousseline. Van de multifunctionele mousseline swaddles tot de Childhood-blankets, onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige katoen- en bamboemengsels waardoor uw baby zich warm, fijn en veilig voelen.

We staan met ​​trots achter al deze producten. Ieder artikel is persoonlijk ontworpen en getest en we houden altijd rekening met de veiligheid van kinderen en de behoeften van groeiende gezinnen. Lulujo maakt deel uit van de dagelijkse rituelen van jou en je baby.

Lees meer

Sophie de giraf zwangerschapsdagboek

Geplaatst op: 21-02-2018

In dit Sophie de giraf zwangerschapsdagboek kunnen aanstaande moeders 9 maanden lang alle bijzondere herinneringen aan deze tijd, tot aan de geboorte, bewaren.

Lees meer

Olala, een lichtpad van konijntjes

Geplaatst op: 14-02-2018

De drie schattige konijntjes Léo, Léni en Lila zorgen ervoor dat je kindje rustig in slaap kan vallen en stellen hem gerust als hij onverhoopt wakker wordt. De Olala Boutique® lampjes worden niet warm en zijn draadloos, zodat je kindje er gerust eentje vast kan pakken en mee in bed kan nemen. Maar de konijntjes kunnen ook met elkaar een bijzonder lichtpad creëren gedurende de nacht: een konijntje in de slaapkamer, eentje op de gang en een in de badkamer. Zo kan je kindje langs de geruststellende lichtjes ’s nachts veilig de weg naar het toilet vinden.

Lees meer

Miniroom Kanindocka nu ook met schattig blauw jurkje

Geplaatst op: 07-11-2017
Deze schattige Kanindocka pop met vrolijke konijnenoren is er nu ook met een schattig blauw jurkje! De Kanindocka pop zorgt voor veel speelplezier en heeft een hoog knuffelgehalte. Het ideale knuffelvriendje voor ieder kind!
Lees meerCopyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious