0

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, bezoek dan regelmatig deze website en volg Sophie de giraf op Facebook.

Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en belangrijke informatie!


Tot 60% korting tijdens de Black Friday Sale!

Geplaatst op: 05-11-2018

Tot en met 23 november 2018 hebben wij Black Friday Sale! 

Gedurende deze periode bieden wij tot maar liefst 60% korting op onze producten.

Klik hier voor sale:

Bestel op tijd want op = op!

Lees meer

Olala PPS Awards Finalist en verkozen tot beste nachtlampje door The Independent!

Geplaatst op: 01-11-2018

Leo, Leni en Lila zijn verkozen als finalist in de Innovation Awards categorie van de Progressive Preschool Awards en zijn verkozen tot het beste nachtlampje in 2018 door de Engelse krant The Independent!!

 

Lees meer

Een nieuw vriendje van Natursutten, PaciPixy!

Geplaatst op: 11-10-2018

Een nieuw vriendje van Natursutten, PaciPixy!

De Natursutten PaciPixy is een zacht knuffeldoekje én een fopspeenhouder, zonder clips! PaciPixy wordt in mum van tijd het favoriete vriendje van je kindje!

De PaciPixy kan gebruikt worden in combinatie met de Natursutten speen. De lus van de Natursutten speen is flexibel waardoor deze gemakkelijk aan de PaciPixy kan worden bevestigd. PaciPixy is zacht en gemakkelijk vast te pakken. Met PaciPixy vindt je kindje de speen gemakkelijker terug!

De naam PaciPixy is een samentrekking van pacifier (fopspeen) en pixie (fee). Zoals Natursutten aangeeft: "We imagine it to be a fairy creature in the world of pacifiers – A mix of pacifier and a pixie fairy".

Lees meer

1 Sophie de giraf Award Set = 3 Vaccinaties!

Geplaatst op: 16-07-2018

Sophie de giraf heeft haar krachten gebundeld met 'Artsen zonder Grenzen' om de meest kwetsbare kinderen over de hele wereld te helpen. Vandaag de dag zijn mazelen nog steeds een bedreiging voor kinderen, elke 9 minuten overlijdt er ergens op de wereld helaas nog een kind aan de mazelen.


Van maart tot december 2018 heeft Sophie de giraf een bijzondere actie om een steentje bij te dragen. Van elk verkochte Sophie de giraf Award Set worden er namelijk 3 mazelenvaccinaties gefinancierd!


Sophie de giraf is een icoon met een groot hart voor kinderen!

 

Bestel de set hier!

Lees meerCopyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious