0

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, bezoek dan regelmatig deze website en volg Sophie de giraf op Facebook.

Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en belangrijke informatie!


Miniroom Kanindocka nu ook met schattig blauw jurkje

Geplaatst op: 07-11-2017
Deze schattige Kanindocka pop met vrolijke konijnenoren is er nu ook met een schattig blauw jurkje! De Kanindocka pop zorgt voor veel speelplezier en heeft een hoog knuffelgehalte. Het ideale knuffelvriendje voor ieder kind!
Lees meer

Nu online: BubaBloon!

Geplaatst op: 10-10-2017

Stuitert als een bal, zweeft als een ballon en wordt gegooid als een volleybal!

Ideaal om leuk en veilig mee te spelen! De felle kleuren en leuke patronen stimuleren de zintuigen. De stof voelt heerlijk aan en maakt het product stevig en sterk. Bubabloon geeft een explosie van kleur en plezier... maar zal niet knappen als een gewone ballon! BubaBloon wordt geleverd in een handig klein doosje, waardoor deze perfect is voor het spelen thuis, buiten of op reis. Stop de BubaBloon in je luiertas, zak of koffer en laat de pret beginnen!

Dit product is perfect voor elk kind dat houdt van spelen en ontdekken. BubaBloon is een makkelijk te gebruiken non-tech speelgoed geschikt voor alle leeftijden. Het is een katoenen ballonhoesje waarin je een ballon opblaast. Een ideaal speelgoed of oefenmateriaal dat overal kan worden gebruikt.

Lees meer

Nieuwe distributeur van Milestone™

Geplaatst op: 06-10-2017

Kleine Giraf heet je van harte welkom als verkooppunt van Milestone™!
Vanaf nu kun je alle Milestone™ bestellingen dan ook via Kleine Giraf plaatsen.

Nog geen dealer van Kleine Giraf?
Om dealer van onze producten te worden kunt u eenvoudig online een dealer account aanmaken. U doet dit op onze website Kleine Giraf, klik op 'voor Retailers' in de blauwe balk bovenaan. Na accordering van uw account kunt u voortaan inloggen op onze site en ziet u alle productinformatie zoals prijzen, aantallen per doos en voorraad informatie. Ook kunt u met uw dealer account eenvoudig online uw bestelling plaatsen.

Lees meer

A Dream come true! met deze nieuwe Swaddle & Cards

Geplaatst op: 30-08-2017

A Dream come true swaddle & cards set is een echte musthave om baby's eerste mijlpalen vast te leggen! Met de swaddle en de 14 kaarten leg je alle mijlpalen vast in het eerste jaar aan de hand van een foto. Ook is er nu de schattige Lulujo swaddle & cards - Stay Wild My Child!

Lees meerCopyright 2017 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious