0

Lanco - Bijtspeeltje octopus

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 7,20

Aanbieding van € 11,99 voor € 7,20.

Deze bijtring in de vorm van een octopus is perfect als eerste speeltje voor een pasgeboren (prematuur) baby.

De bijtring is licht en dun waardoor deze gemakkelijk vast te pakken is. De dikte van de bijtring bevordert de grip van baby, net zoals wanneer baby de vingers van de ouders vasthoudt, wat een gevoel van bescherming en geborgenheid geeft vanaf de eerste levensdagen van de baby. De tentakels van de octopus bevatten ribbels waarop gekauwd kan worden om het pijnlijk tandvlees te masseren en te verzachten.

De bijtring is waterdicht waardoor deze in het water kan worden ondergedompeld zonder dat er schimmels en bacteriën in kunnen komen.

Lanco producten worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! Lanco Toys worden gemaakt van 100% natuurlijke rubber en met de hand beschilderd met verf zoals gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. De producten zijn biologisch afbreekbaar en duurzaam. Lanco toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

  • Leeftijd: 0+ maanden
  • Verpakt in beige geschenkdoosje
  • Gemakkelijk vast te pakken
  • Ideaal bij het doorkomen van tandjes
  • Geschikt voor prematuur baby’s

Schoonmaakadvies: Lanco’s rubberen bijtspeelgoed kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren om dit speelgoed niet onder de kraan te houden of in bad te doen. Let op: speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

Alle producten van Lanco Toys worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces. Hierdoor kan de kleur afwijken.
Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious