0

Jarenlang speelplezier met de Sophie de giraf Activi'tipi

Geplaatst op: 19-07-2021

Jarenlang speelplezier met de Sophie de giraf Activi'tipi 
VOOR KLEINE INDIAANTJES

De nieuwe Activi’tipi van Sophie de giraf staat garant voor eindeloos speelplezier. Van luxe speelmat voor de allerkleinsten tot een tent waar peuters heerlijk verstoppertje in kunnen spelen. Deze multifunctionele speeltent kent zoveel toepassingen dat hij de komende jaren de favoriete speelplek van je kindje gaat worden.

De Activi’tipi van Sophie de giraf groeit als het ware met je kindje mee, doordat je ‘m steeds kunt aanpassen en uitbreiden. Zo begint het voor baby’s als een heerlijk grote speelmat of boxkleed (90x90 cm) waar van alles is te ontdekken. En dankzij het speciale steunkussen kun je je kindje zowel comfortabel op de rug als op de buik neerleggen. De meegeleverde Sophie de giraf stoffen speeltjes kun je eenvoudig met klittenband aan de speelmat bevestigen voor extra speelplezier.

Speelboog
De met stof beklede steunframes kun je via een handig kliksysteem eenvoudig aan de speelmat bevestigen zodat een mooie speelboog ontstaat. Als je vervolgens de Sophie de giraf speeltjes eraan bevestigt, zal je kindje zich niet vervelen: de speeltjes rinkelen, piepen of knisperen als je ze aanraakt en het spiegeltje reflecteert je kindjes omgeving.

Speeltent
Tenslotte kun je het tentdoek aan de steunframes bevestigen waardoor een heuse overdekte tipi ontstaat. Het vrolijk gekleurde tentdoek kun je, dankzij klittenband, naar wens openslaan of dichtmaken. De perfecte plek om cowboy en indiaantje te spelen of om je heerlijk in te verstoppen!

De Activi’tipi is geschikt vanaf de eerste maanden tot circa 3 jaar.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious