0

Bunnies By The Bay: Gemaakt om te knuffelen!

Geplaatst op: 08-04-2024

Bunnies by the Bay in vier nieuwe kleuren

GEMAAKT OM TE KNUFFELEN

 

Met hun lieve roze geborduurde wangetjes en koddige staartjes zijn ze wereldwijd al meer dan 30 jaar de knuffelfavoriet van vele kinderen: de superzachte konijnen van Bunnies by the Bay. Maar meest herkenbaar zijn toch wel hun enorme hangoren, waaraan je kindje ze overal mee naartoe kan nemen. De Bunnies zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van schattig klein babykonijntje tot de enorme Big Nibble van een halve meter hoog. Maar welke maat knuffelkonijn je ook kiest, ze zijn allemaal net zo mooi en gedetailleerd afgewerkt en net zo dol op knuffelen als jouw kindje!

 

Bunnies by the Bay is bedacht en ontwikkeld door de Amerikaanse zussen Suzanne en Krystal. Zij verloren tijdens een ongeluk met een vissersboot diverse vrienden en familieleden, waaronder hun vader. Hun grootmoeder ‘Gram’ troostte de meisjes in de moeilijke periode erna met haar vele verhalen over konijntjes en leerde hen naaien, waarna ze deze dieren echt tot leven konden wekken in de vorm van schattige konijnenknuffels. Hiermee was Bunnies by the Bay geboren: heerlijk zachte konijnenknuffels bedoeld om te knuffelen en te troosten. 

Nieuwe kleuren
Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn luxe kwaliteit pluche knuffelbeesten die zo ontworpen zijn dat ze zelfs voor de allerkleinsten volledig veilig zijn. Naast de beroemde Nibble Bunnies met hun kenmerkende lange hangoren heeft Bunnies by the Bay ook een uitgebreid assortiment met luxe pluche dierenknuffels, zachte knuffeldoekjes en handige speenknuffels. De Nibble Bunnies zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: Tiny Nibble (klein), Little Nibble (medium), Sweet Nibble (groot) en Big Nibble Bunny (extra groot). Daarbij kun je kiezen uit de kleuren Cream, Gray en Pink, én de vier gloednieuwe kleuren Almond Joy, Stormy Blue, Coral Blush en Maui Blue.

 


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious