0

Garantie-gebruik

Pura Stainless flessen worden gedekt door een beperkte levenslange garantie die wordt verleend aan de oorspronkelijke fles koper of eigenaar. Onze garantie heeft uitsluitend betrekking op de metalen onderdelen en omvat problemen veroorzaakt door een fabricage defect of andere storingen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. 

VERF
Onze garantie heeft geen betrekking op krassen ten tijde van normaal gebruik. Alle geschilderde metalen oppervlakken kunnen op een gegeven moment loslaten. Wij gebruiken een niet-giftige verf die niet in de vaatwasser mag worden geplaatst of niet in een pan gesteriliseerd worden (elektrische stoomsterilisatoren kunnen gebruikt worden). Als de verf op uw fles binnen een paar maanden van aankoop afwijkt of los laat, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Kleine Giraf, zodat we u kunnen helpen. 

SILICONE ONDERDELEN
Spenen, tuiten, rietjes, sportdoppen, reisdoppen en sleeves worden beschouwd als slijtageartikelen en vallen niet onder onze levenslange garantie. Siliconen is van nature een zacht materiaal. Om deze reden zullen onze siliconen spenen, tuiten en rietjes op den duur beschadigd kunnen raken door de (scherpe) tanden van een peuter. De functie kan ook worden beïnvloed door normale slijtage, hard water, zware wasmiddelen, antibacteriële zeepjes, enz. Natuurlijk vallen nieuwe en ongebruikte siliconencomponenten die een defect hebben, onder garantie. Als u een defect onderdeel ontvangt, dient u uw garantie claim binnen 2 weken na ontvangst van uw bestelling in te dienen.

LEKKEN
Eventuele lek veroorzaakt door een fout in het roestvast staal (fles, metalen rand of deksel) valt onder onze levenslange garantie. Lekkage veroorzaakt door een versleten of beschadigd siliconencomponent valt echter niet onder onze garantie. Naarmate de siliconencomponenten slijten, krimpen deze en blijven niet waterdicht. Deze dienen vervangen te worden, de meeste onderdelen zijn los bij te bestellen. 

DEUKJES
Terwijl al onze flessen zijn vervaardigd uit robuuste voedselkwaliteit #304 roestvrij staal (ook wel 18/8 roestvrij staal genoemd), kunnen ze bij normaal gebruik functioneren. Deukjes zoals deze vallen niet onder onze garantie. 

RVS THERMOS FLESSEN MOGEN NIET IN DE VRIEZER
Wanneer water bevriest, veranderd het met stevige kracht dat het gemakkelijk kan buigen. Wanneer een roestvrijstalen fles gesloten in de vriezer wordt geplaatst of op een plaats onder de 0° ligt, zal de bodem van de fles naar buiten springen (of uitsteken of vervormen). Dit kan ook gebeuren als je in de winter, in de auto flessen laat liggen en de temperatuur onder 0° daalt. Schade veroorzaakt door vervorming bij vriestemperatuur valt niet onder de levenslange garantie. Pura vacuüm-geïsoleerde flessen mogen nooit in de vriezer worden geplaatst of in koude omstandigheden worden achtergelaten. 

Raadpleeg onze FAQ sectie over de flessen voor specifieke instructies klik hier

CLAIM INDIENEN
Om een ​​garantieclaim in te dienen, stuur een e-mail naar info@kleinegiraf.com en voeg een beschrijving van het probleem, waar u het product heeft aangekocht hoe het is gebeurd en foto's van het probleem. Onze garantie afdeling reageert binnen 3 werkdagen.


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious