0
Afbeelding Sophie de Giraf So\'Pure knuffelset
Afbeelding Sophie de Giraf So\'Pure knuffelset Afbeelding Sophie de Giraf So\'Pure knuffelset

Sophie de giraf So'Pure knuffelset

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 37,99

Mooie So Pure cadeauset in geschenkdoos. Bevat:

  • So Pure bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber! Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! Deze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). De bijtring is voor baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoornen, poten en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden.
  • Om uw baby te vertroetelen! Zachte kleuren en een heerlijk zachte stof om uw baby gerust te stellen en te troosten. De doek is, heel handig, voorzien van een koord met een klittenband (velcro®) bevestiging voor de speen en een opbergzak voor maximale hygiëne. Licht en gemakkelijk vast te pakken bij de kop of de poten van Sophie de giraf en de vijf knopen aan de hoeken. Uw baby zal er blij mee zijn, want de doek is lekker groot, ideaal om mee te knuffelen.

Prachtig verpakt in geschenkdoos van gerecycled karton met mooi katoenen lint eromheen is dit het perfecte cadeau voor een baby.

 
Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious