0
Afbeelding Sophie de Giraf SO Pure geboorteset
Afbeelding Sophie de Giraf SO Pure geboorteset Afbeelding Sophie de Giraf SO Pure geboorteset

Sophie de giraf So'Pure geboorteset

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 49,99

Sophie de giraf So'Pure geboorteset, ideaal om baby te verwelkomen!

Inhoud:

  • een grote warme deken om baby warm te houden en met zachtheid te omgeven als baby voor de eerste keer naar buiten gaat. Afmeting 75x75cm. Gemaakt van 100% ecologische katoen;
  • Sophie de giraf So'Pure bijtring, zacht, gemaakt van 100% natuurljijk rubber, voor de eerste tandjes! Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! Deze bijtring is, net als Sophie de giraf, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). De bijtring is voor baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoornen, poten en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden. Door de 2 verschillende texturen van de 2 ringen, kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wilt kauwen om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren.

Deze So'Pure geboorteset is prachtig verpakt in geschenkdoos van gerecycled karton. Met mooi katoenen lint eromheen is dit het perfecte kado voor een baby.
Copyright 2019 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious