0

Pura thermos sportfles 650 ml + pink swirl sleeve

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 31,99

Deze award-winning RVS thermosfles houdt niet alleen de inhoud tot 6 uur lang warm of koud, maar is daarnaast de enige 100% plasticvrije geïsoleerde kinderfles! De fles is 100% plasticvrij en daarom veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien van speenfles naar tuitbeker, rietjesbeker en sportfles. Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.com.

Pura accessoires zijn gemaakt van 100% medische silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex, of BPA. De sportdop zorgt voor een vrije stroom van de vloeistof waardoor de kans op morsen aanzienlijk wordt verkleind.

Deze Pura fles wordt geleverd met een siliconen sportdop en een siliconen sleeve. Deze speciale sportdop zorgt voor een vrije stroom van de vloeistof waardoor de kans op morsen aanzienlijk wordt verkleind.

Pura flessen kunnen worden gebruikt worden om vloeistof in te vriezen, gebruik hiervoor de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Doe de fles niet te vol, de vloeistof zet uit als ze bevriest (niet meer dan 500 ml in de 650 ml fles). 

  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS (#304 of 18/9 kwaliteit)
  • Silicone van anti-bacteriële medische kwaliteit
  • Inhoud: 650 ml
  • Interne volume markering: 500 ml
  • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten, lood

Let op: de sportdop niet gebruiken in combinatie met hete vloeistoffen, deze is hiervoor niet geschikt!

Reiniging en sterilisatie
Alle onderdelen van de Pura flessen en accessoires zijn vaatwasmachinebestendig. Je kunt ze ook met de hand wassen met een milde zeep en een fles- en speenborstel. Vermijd het gebruik van harde schoonmaakmiddelen want deze kunnen de silicone delen aantasten.
Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious