0

Pura Kiki speenfles 325 ml + aqua sleeve

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 19,50

De RVS speenfles van Pura is dé perfecte drinkfles voor baby's. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien met het kind naar tuitbeker, rietjesbeker en beker met sportdop.

Pura accesoires zijn gemaakt van 100% medische silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex, of BPA. Steriliseer voor het eerste gebruik.

Pura speenflessen worden geleverd met een natuurlijk beluchtende speen. Dit gepatenteerde anti-koliek systeem zorgt voor een continue druk en voorkomt lucht inname tijdens het drinken om darmkrampjes te voorkomen. De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te bootsen, dit wordt onder andere gedaan doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten.

Alle Pura speenflessen worden geleverd een reisdop en een silicone sleeve. De 150ml fles wordt geleverd met een slow-flow speen, de 325ml fles wordt geleverd met medium-flow speen. 

De fles kan gebruikt worden om melk mee in te vriezen. Gebruik dan de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Draai de dop niet te vast en doe de fles niet te vol. Als je de fles te vol doet, kan deze vervormen. Dit komt doordat de vloeistof uitzet als ze bevriest. (Niet meer dan 300 ml in de 325 ml fles) 

  • Sleeve
  • Reisdop
  • Totale capaciteit tot 325 ml
  • Interne volume markering tot 250 ml
  • Afmeting: 5,7 x 12,7 cm
  • Gewicht: 182 gr

Let op, de reisdop zorgt niet voor 100% lekdichtheid, fles rechtop houden of gebruik de afsluitdisk.

De Pura flessen hebben een beperkte levenslange garantie, kijk hier voor de voorwaarden hiervan.
Copyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious