0

Pura Kiki tuitfles 325 ml + pink swirl sleeve

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 19,50

Pura kiki flessen worden geleverd inclusief een XL Drink Tuit met wijde hals opening, een reisdop en een pink swirl sleeve. Allen gemaakt van silicone van medische kwaliteit. De fles heeft een inhoud van 325 ml, de interne volume markering gaat tot 250 ml. Deze fles is 19,5 cm hoog.

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrij staal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. PURA flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Pura Kiki flessen groeien mee met jouw baby. De flessen zijn te gebruiken met spenen en tuiten en ook met afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles. De Pura Kiki flessen zijn compatible met veel spenen en tuiten van andere merken.

Functioneel: de Pura flessen hebben een interne volume markering.

Interne volume markering: 250 ml.
Totale capaciteit: 325 ml.

Afmeting: 19,5 x 5,5 cm.
Gewicht: 156 g

Reiniging en sterilisatie
De Pura fles en alle silicone onderdelen van de fles kunnen in het bovenste rek van de vaatwasser. De fles kan worden gesteriliseerd door deze gedurende 5-10 minuten in kokend water te leggen.

Voor meer informatie over de reiniging en het gebruik van de Pura fles verwijzen wij u graag naar de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

De Pura flessen hebben een beperkte levenslange garantie, kijk hier voor de voorwaarden hiervan.

 
Copyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious