0

Pura thermos tuitfles 260 ml + groene sleeve

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 25,99

Deze award-winning RVS thermosfles houdt niet alleen de inhoud tot 6 uur lang warm of koud, maar is daarnaast de enige 100% plasticvrije geïsoleerde kinderfles! De fles is 100% plasticvrij en daarom veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien van speenfles naar tuitbeker, rietjesbeker en sportfles. Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.com.

Pura accessoireszijn gemaakt van 100% medische silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex, of BPA. Steriliseer voor het eerste gebruik.

Deze Pura fles wordt geleverd met een siliconen drinktuit, een siliconen reisdop en een siliconen sleeve. Het Pura designteam heeft de geprobeerd de beste niet-plastic tuit op de markt te ontwikkelen. Overeenkomstig de adviezen van vooraanstaande kinderartsen is deze tuit ontwikkeld om de natuurlijke ontwikkeling van tanden en tandvlees te ondersteunen. De top van de Pura tuit is verstevigd om weerstand te kunnen bieden aan het bijtinstinct van opgroeiende peuters.

Pura flessen kunnen worden gebruikt worden om vloeistof in te vriezen, gebruik hiervoor de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Doe de fles niet te vol, de vloeistof zet uit als ze bevriest (niet meer dan 200 ml in de 260 ml fles). 

  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS (#304 of 18/9 kwaliteit)
  • Inhoud: 260 ml
  • Interne volume markering: 200 ml
  • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten, lood
  • Silicone van anti-bacteriële medische kwaliteit

Reiniging en sterilisatie
Alle onderdelen van de Pura flessen en accessoires zijn vaatwasmachinebestendig. Je kunt ze ook met de hand wassen met een milde zeep en een fles- en speenborstel. Vermijd het gebruik van harde schoonmaakmiddelen want deze kunnen de silicone delen aantasten. Accessoires gaan langer mee als deze voorzichtig met de hand worden gereinigd. Pura producten kunnen ook gesteriliseerd worden. Leg hiertoe fles en accessoires 5-10 minuten in gekookt water, nadat de pan van het vuur is gehaald en het water niet meer actief kookt. Silicone onderdelen kunnen tevens in de magnetron worden gesteriliseerd.
Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious