0

Pura thermos speenfles 260 ml + roze sleeve

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 25,99

De RVS speenfles van Pura is dé perfecte drinkfles voor baby's. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien met het kind naar tuitbeker, rietjesbeker en beker met sportdop.

Pura accesoires zijn gemaakt van 100% medische silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex, of BPA. Steriliseer voor het eerste gebruik.

Pura speenflessen worden geleverd met een natuurlijk beluchtende speen. Dit gepatenteerde anti-koliek systeem zorgt voor een continue druk en voorkomt lucht inname tijdens het drinken om darmkrampjes te voorkomen. De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te bootsen, dit wordt onder andere gedaan doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten.

Alle Pura speenflessen worden geleverd een reisdop en een silicone sleeve. De 150ml fles wordt geleverd met een slow-flow speen, de 325ml fles wordt geleverd met medium-flow speen.

Deze fles is niet geschikt om vloeistoffen in te vriezen.

  • Inhoud: 260 ml
  • Interne volume markering: 200 ml
  • Totale capaciteit: 260 ml
  • Afmeting: 19,5 x 5,5cm
  • Gewicht: 235 gr

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. De Pura flessen hebben een beperkte levenslange garantie, kijk hier voor de voorwaarden hiervan.
Copyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious