0

Pura thermos speenfles 260 ml + aqua sleeve

Let op! Dit product is op dit moment niet op voorraad, hierdoor bedraagt de levertijd ongeveer 10 weken.

€ 25,99

Deze Pura Kiki thermos speenfles heeft een inhoud van 260 ml, de interne volume markering gaat tot 200 ml. Deze fles houdt niet alleen de inhoud 6 uur lang warm of koud, maar is daarnaast de enige 100% plasticvrije geïsoleerde kinderfles! De fles wordt geleverd met een natuurlijk beluchtende speen met medium uitstroom en een reisdop, beiden gemaakt van hoogwaardig silicone.

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrijstaal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Pura Kiki flessen beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. Onze natuurlijk beluchtende spenen imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom. De speen met geïntegreerd beluchting-systeem maakt het mogelijk om constant door te drinken, minimaliseert luchtinname en voorkomt darmkrampjes.

Pura Kiki flessen groeien mee met jouw baby. De flessen zijn te gebruiken met spenen en tuiten, het rietje en ook met de afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles. Deze fles is ontwikkeld om samen te werken met spenen en tuiten van Pura maar ook met spenen en tuiten van andere merken.

Functioneel: de Pura flessen hebben een interne volumemarkering.

Interne volume markering: 200 ml.
Totale capaciteit: 260 ml.

Reiniging en sterilisatie
De Pura fles en alle silicone onderdelen van de fles kunnen in het bovenste rek van de vaatwasser. De fles kan worden gesteriliseerd door deze gedurende 5-10 minuten in kokend water te leggen.

Voor meer informatie over de reiniging en het gebruik van de Pura fles verwijzen wij u graag naar de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

De Pura flessen hebben een beperkte levenslange garantie, kijk hier voor de voorwaarden hiervan.
Copyright 2018 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious