0

Pura fles met rietje 325 ml + aqua sleeve

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 19,99

De RVS rietjesfles van Pura is dé perfecte drinkfles voor kinderen. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de dop kan de fles meegroeien met het kind door de verwisselbare doppen. De fles wordt geleverd met een siliconen rietje, een reisdop en een siliconen hoes in verschillende kleuren. De kleur RVS heeft geen siliconen hoes.

Het rietje bestaat uit twee onderdelen en kan hierdoor op twee manieren gebruikt worden: het rietje zorgt ervoor dat uw kind kan drinken met de fles rechtop, het rietje kan echter ook verwijderd worden waardoor alleen het mondstuk overblijft, hierdoor kan er gedronken worden door de fles schuin te gebruiken.

De fles kan gebruikt worden om drinken mee in te vriezen. Gebruik dan de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Draai de dop niet te vast en doe de fles niet te vol. Als je de fles te vol doet, kan deze vervormen. Dit komt doordat de vloeistof uitzet als ze bevriest. (Niet meer dan 250 ml in de 325 ml fles) 

Let op, de reisdop zorgt niet voor 100% lekdichtheid, fles rechtop houden of gebruik de afsluitdisk.

  • Inhoud: 325 ml
  • Interne volume markering: 250 ml
  • Totale capaciteit: 325 ml
  • Afmeting: 5,7 x 19,6 cm
  • Gewicht: 182 gr
  • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood
  • Veilige anti-bacteriële medische kwaliteit siliconen

Reiniging en sterilisatie Alle onderdelen van de ongeverfde Pura flessen (de fles, de metalen ring, de speen, tuit, rietje en beschermdeksel) zijn vaatwasbestendig. Deze kan je ook met de hand wassen en een milde zeep gebruiken. Vermijd het gebruik van antibacteriële of harde schoonmaakmiddelen, want die kunnen de silicone delen aantasten. Spenen gaan langer mee als deze voorzichtig met de hand worden gereinigd. Daarnaast kan je de fles en de rest van de onderdelen 5-10 minuten in gekookt water leggen om te steriliseren, nadat de pan van het vuur is gehaald en het water niet meer actief kookt. Voor geverfde flessen is het belangrijk dat deze niet in contact komen met de pan of het metalen oppervlak. De silicone onderdelen kunnen tevens in de magnetron worden gesteriliseerd.

De Pura flessen hebben een beperkte levenslange garantie, kijk hier voor de voorwaarden hiervan.
Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious