0

BubaBloon informatie

4-11 Maanden
Gebruik BubaBloon met een gedeeltelijk opgeblazen ballon waardoor deze makkelijk door kleine handjes is vast te grijpen. Het is voor de kleintjes een sensatie om de ballon en de stof te voelen en de kleuren stimuleren het zicht. Het is volledig veilig voor kinderen die nog alles naar hun mondje brengen. 100% wasbaar en herbruikbaar, dus altijd een schone en frisse bal om mee te spelen!

8-22 Maanden
Gebruik BubaBloon als ondersteuning om de baby te helpen blijven zitten. Het is perfect om de motorische vaardigheden op deze leeftijd te helpen ontwikkelen. BubaBloon is een geweldige motivatie om te gaan kruipen, de kinderen kunnen ernaar grijpen, het weg slaan en er weer achter aan gaan.

22-36 Maanden

BubaBloon is perfect om schop- en gooivaardigheden te helpen ontwikkelen. Leuk en licht voor jongere kinderen en er zal niets beschadigen zoals met een echte bal wel een risico is.

30-50 Maanden
Op deze leeftijd kun je BubaBloon geven aan je kindje om de vangvaardigheden te ontwikkelen. Ook kun je nu de 'BubaBloon - Colour Your Own' geven! Dit wasbare design wordt geleverd met 5 uitwasbare stiften. Laat kinderen proberen om binnen de lijntjes te  kleuren, lukt dit niet dan was je gewoon de BubaBloon hoes! Leuk oefenmateriaal!

40-60 Maanden

In dit stadium ontwikkelt je kindje de meeste balvaardigheden. Gebruik BubaBloon om duw-, gooi- en vangbewegingen op te bouwen of te verbeteren. Het spelen met BubaBloon stimuleert ook de hand-oog coördinatie. Je kunt nu allerlei spelletjes doen zoals voetballen, basketballen, bal-tikkertje, enzovoort.

 

BubaBloon en Motorische Vaardigheden
Klaar om mee te spelen in een handomdraai en je kinderen zijn urenlang geamuseerd. BubaBloon is het must-have speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling. Hét speelgoed dat het plezier van spelen met een 'ballon' veilig maakt voor baby's, peuters, grote kinderen en zelfs volwassenen.

Kinderen raken geïnspireerd wanneer ze hun BubaBloon bal achtervolgen, ze zullen hun fantasie gebruiken en nieuwe spelletjes verzinnen. Het is niet alleen speelgoed, het is een leuke, educatieve, sensorische bal die elke keer weer inspireert. Er is er één voor iedereen! Kies uit het brede assortiment kleuren en patronen, welke BubaBloon past bij jou?

Een aantal redenen waarom BubaBloon gegarandeerd een succes is:

  • Machine wasbaar
  • Handzaam
  • Kiddie-duurzaam
  • Beschermt tegen knappen van ballon
  • Kleurrijk
  • Plezierbeleving
  • Lichtgewicht
  • Stuiteren
  • Zintuiglijke sensatie
  • Speciaal ontwikkelt om het risico op verslikken en verstikkingsgevaar te verminderen

Educatief en leuk!
 BubaBloon stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden vanaf een jonge leeftijd door middel van spel. Met BubaBloon kunt u ontwikkeling en plezier combineren tijdens het spelen. BubaBloon is het sensorische speelgoed dat leuk is én de motorische vaardigheden stimuleert door de vele mogelijkheden aan creatieve spelletjes die ermee gedaan kunnen worden.

 

BubaBloon en Latex- en Stofallergieën

Er zijn spelletjes en sporten waaraan kinderen met een latexallergie niet kunnen deelnemen. Wij vinden dat ieder kind moeten kunnen genieten terwijl ouders weten dat hun kinderen veilig kunnen spelen. We begrijpen hoe ernstig een latexallergie kan zijn. BubaBloon is speciaal ontworpen zonder latex om allergische reacties te voorkomen*.


Met behulp van kwalitatief goede en stevige materialen, waaronder Poplin** katoen, is BubaBloon een veilige speelgoedkeuze. Met een breed assortiment van kleuren en texturen is BubaBloon het ideale sensorische leermiddel. Oneindig lang spelen en nieuwe spelletjes ontdekken met je kind. De BubaBloon speelbal is geliefd bij baby’s, peuters, oudere kinderen, maar ook volwassenen. De bal is licht en kan worden gegooid, geschopt en gevangen en is geliefd bij iedereen!

Het latexvrije speelgoed zorgt ervoor dat de kinderen kunnen spelen en genieten zonder zorgen over een allergische reactie Al het plezier van een bal met de lichtheid van een ballon waardoor het perfect is om mee te spelen met familie en vriendjes.

Allergiebestendig speelgoed: in tegenstelling tot ballonnen die haar en stof aantrekken, is de kleurrijke beschermhoes van BubaBloon niet statisch zodat deze langer schoon blijft! De 100% poplin katoenen ballonhoes kan makkelijk worden gewassen en droogt snel. Het is ideaal om mee te nemen op reis zodat kinderen overal veilig kunnen spelen.

Met een ruim assortiment aan leuke prints en patronen is er voor iedereen een mooie BubaBloon te vinden!

*NB hoewel wij het gebruik van latexvrije ballonnen voor onze nieuwe producten onderzoeken gebruiken wij momenteel latex ballonnen. Deze zijn echter geheel ingesloten door de latexvrije hoes.

**Poplin is een geweven stof gemaakt van 100% katoen of van een blend (katoen met een beetje polyester). Poplin is altijd geweven in een platbinding waardoor de stof ook relatief sterk is. Poplin stoffen worden gebruikt voor kleding o.a. bloesjes en wiegbekleding. De naam poplin is afkomstig uit papelino, een weefsel gemaakt bij Avignon , Frankrijk , in de 15e eeuw, genoemd naar de pauselijke residentie, en naar de Franse papelaine een stof, meestal gemaakt met zijde, van de zelfde periode.

 

BubaBloon en Autisme 

We begrijpen dat sommige kinderen en ook volwassenen met autisme het moeilijk vinden om alledaagse en lichamelijke taken aan te gaan maar deze zijn juist belangrijk om angst en zelfstimulatie gedrag te verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat door het eerst uitvoeren van lichamelijke oefeningen, sommige kinderen en volwassenen zich daarna beter kunnen concentreren op bepaalde opdrachten of zelfs schoolwerk. 

Iedereen verdient de kans om plezier te maken en deel te nemen aan activiteiten! BubaBloon is ideaal voor outdoor- of indoor spelen en oefenen en is bovendien een veiliger alternatief voor ballen of ballonnen.

Begeleiding bij oefeningen en spellen met BubaBloon kan op een leuke manier voor ontspanning zorgen. Wij raden aan om een van de rustige kleuren te kiezen voor een kalmerende werking op kinderen of volwassenen met autisme. Het is een ideale bal om sensorische en motorische vaardigheden bij baby’s (vanaf 4 maanden),  peuters, oudere kinderen en volwassenen te ontwikkelen.

Als je kind bijzonder is, dan moet hun speelgoed dat ook zijn! BubaBloon kan voor net dat kleine beetje extra aanmoediging zorgen dat kinderen soms nodig hebben om mee te doen aan een activiteit. Ze zeggen dat ‘afleiding’ het beste instrument van ouders is en BubaBloon is buitengewoon afleidend met de juiste redenen! Het fantastisch speelgoed voor kinderen met autisme dat helpt bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden maar er toch uit ziet als speelgoed. 

Volwassenen kunnen BubaBloon ook gebruiken om motorische vaardigheden te verbeteren en bewegingsbereik te vergroten. Het kan perfect gebruikt worden voor volwassenen met autisme, maar ook bij gehandicapte of minder valide mensen. 

 

BubaBloon en Senioren                              


Lachen is geweldig op elke leeftijd! Er zijn veel manieren om BubaBloon te gebruiken en ouderen aan te moedigen om deel te nemen aan activiteiten. Goed om het lichaam in vorm te houden en zelfs even zorgeloos te genieten! Nostalgische spellen kunnen goede herinneringen ophalen door zo’n leuke activiteit. Spelletjes met BubaBloon kunnen worden toegepast bij mensen met een fysieke beperking maar ook bij mensen met beperkt zicht.


BubaBloon stimuleert lichaamsbeweging als een interactief spel alleen, of juist met anderen. Uit onderzoek is gebleken dat oefening met BubaBloon positief resultaat biedt bij verschillende aandoeningen en klachten. BubaBloon kan voor verlichting zorgen bij stijfheid met eenvoudige en leuke oefeningen. 

BubaBloon is perfect om in vorm te komen en de motorische vaardigheden te verbeteren of juist fit te blijven met name bij artritis en andere vergelijkbare klachten. Als u een dementievriendelijke omgeving probeert te creëren, kies dan voor BubaBloon in heldere of contrasterende kleuren en laat deze mensen deelnemen aan verschillende activiteiten. Het is ideaal voor spierbewegingen, lichtgewicht en makkelijk vast te houden en te gooien. BubaBloon is wasbaar en herbruikbaar!

Veilig voor iedereen! 
Nog beter, BubaBloon knapt niet zoals een gewone ballon! BubaBloon is geschikt als lichtgewicht binnen- of buitenbal en kan gebruikt worden zodat iedereen mee kan doen. Het is ideaal voor senioren, zorgcentra en groepsactiviteiten voor ouderen. BubaBloon bewijst dat je nooit te oud bent voor plezier!


Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious