0

BubaBloon - Colour your own

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 11,99

Stuitert als een bal, zweeft als een ballon en wordt gegooid als een volleybal, ideaal om leuk en veilig mee te spelen! De felle kleuren en leuke patronen stimuleren de zintuigen. De stof voelt heerlijk aan en maakt het product stevig en sterk. BubaBloon geeft een explosie van kleur en plezier... maar zal niet knallen als een gewone ballon! BubaBloon wordt geleverd in een handig klein doosje, waardoor deze perfect is voor het spelen thuis, buiten of op reis. Stop de BubaBloon in je luiertas, zak of koffer en laat de pret beginnen! 

BubaBloon heeft een geweldige Colour-Your-Own stof ontwikkeld! Ideaal voor de creatieve kinderen. Op deze print vindt je bootjes, zandkastelen, vliegtuigjes, ijsjes en nog veel meer. Handig voor onderweg of thuis! Dit doosje bevat naast de BubaBloon ook 5 uitwasbare stiften (na het wassen steeds weer opnieuw te gebruiken!) en 3 ballonnen - voor direct plezier.

Dit product is perfect voor elk kind dat houdt van spelen en ontdekken. BubaBloon is een makkelijk te gebruiken non-tech speelgoed geschikt voor alle leeftijden. Het is een katoenen ballonhoesje waarin je een ballon opblaast. Een ideaal speelgoed of oefenmateriaal dat overal kan worden gebruikt. 

  • BubaBloon inclusief 5 stiften en 3 ballonnen
  • Afmeting verpakking 16 x 10 cm (opgeblazen BubaBloon is ongeveer 25cm)
  • Gemaakt van 100% poplin katoen
  • Machinewasbaar op 30°C en drogen in de droger op de koude stand
  • Kan gebruikt worden met elke standaard ballon
  • Leeftijd: vanaf 4 maanden

Handig: de ballon hoeft niet dicht geknoopt te worden en kun je steeds weer een beetje bijblazen, ronddraaien, onder de stof duwen en spelen maar!

Geschikt als oefenmateriaal voor therapie. Zie hier meer informatie over:
BubaBloon & Motorische vaardigheden
BubaBloon & Latex- en stofallergie
BubaBloon & Autisme
BubaBloon & Senioren
Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious